Reviews
Pal in het centrum gelegen
Juli 2017
Wij waren hier 1 nachtje omdat we een feestje in Venlo hadden. We hebben een heel fijn verblijf gehad! Het appartement is precies zoals op de foto’s, ruim, van alle gemakken voorzien en schoon. Het terras is ook zeker een pluspunt, al hebben we daar niet gezeten vanwege de regen. Contact met Pauli en Fons verloopt heel soepel, ze reageren meteen en staan klaar als je iets nodig hebt. Het appartement is zeker een aanrader en als we nog eens in Venlo zijn zouden we het zeker weer huren!
Mooi en schoon appartement

Mooi appartement, leuk ingericht, netjes en schoon, midden in het centrum van Venlo. Gratis Wifi. Heel attent dat er een kaart hing met ontbijtadresjes in de buurt. We hebben heerlijk gegeten bij restaurant Tante Toer dat op de begane grond zit.

zeer centraal in het centrum gelegen

Centraal gelegen appartement in een rustige straat. Het appartement is heel proper en ruim, alles wat je nodig hebt is voorzien (zoals koffie, suiker, shampoo..). De keuken is zeer praktisch en nodigt uit om in te koken. Zeker een aanrader!

Leuk en schoon appartement

Mooi appartement, leuk ingericht, netjes en schoon, midden in het centrum van Venlo. snelle Wifi en Netflix. Heel attent dat er een kaart hing met ontbijtadresjes in de buurt. We hebben heerlijk gegeten bij restaurant Tante Toer.

Perfecte locatie, op loopafstand van alles

Alsof je thuis was

Mooi, gezellig en schoon appartement

Er is geen lift, dus als je niet zo goed ter been bent -of veel bagage hebt- kunnen de trappen een minpunt zijn. Er is geen parkeergelegenheid voor de deur aangezien gelegen in een auto-vrije zone, maar parkeer mogelijkheden om de hoek.

Mooi ruim appartement, leuk ingericht, netjes en schoon, midden in het centrum van Venlo. Gratis Wifi en Netflix. Er staan fietsen maar aangezien alles op loopafstand niet nodig gehad,

.

booking.com review appartement venlo 2016
booking.com review appartement venlo 2015
Airbnb recensies